Så här arbetar vi

Samhällsföreningen har en styrelse som träffas ungefär var sjätte vecka. Styrelsen är länken mellan samhället och Halmstads kommun.

Det operativa arbetet i föreningen initieras av styrelsen men utförs sedan av arbetsgrupper som jobbar med en specifik fråga. På det viset fördelas arbetet mer jämt och vi kan få framdrift i flera frågor samtidigt.

 

Aggaredsberget

Samhällsföreningen har sedan starten arbetat för att Halmstads kommun ska renovera slingan på Aggaredsberget, och även utveckla området kring slingan. Den 6 juni 2017 invigdes den nya slingan som är cirka 850 meter lång och har ett utegym i anslutning. Vi för fortsatt dialog med kommunen i hopp om att även en grillplats kan anläggas...

Läs mer...

Jul i Harplinge

Varje år sätts det upp en stor belyst julgran i centrum. Där samlas Harplingeborna för att fira Lucia och dansa runt granen. Väl mött till nästa gång hälsar julgruppen!

Läs mer...

Aggaredsloppet på Nationaldagen

År 2017 ordnade samhällsföreningen tillsammans med hembygdsföreningen ett välbesökt nationaldagsfirande uppe vid Hembygdsgården. Samtidigt återupplivades Aggaredsloppet - en klassisk löpartävling som tidigare funnits i Harplinge i många år. De många deltagarna sprang på den nyinvigda slingan på Aggaredsberget, och en favorit i repris planeras 2018.

Läs mer...

Lösenordsskyddad: Aggaredsloppet 2018

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll: Lösenord:

Läs mer...


Print pagePDF pageEmail page